Αναγνώστες

Από το Blogger.

Αναζήτηση

Επισκέψεις



Απεργιακό δελτίο δράσης και ενημέρωσης

Πολύ μεγάλα ποσοστά σημείωσε η απεργία της 16ης/9/2013 στη Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας. Οι συνάδελφοι συμμετείχαν σε ποσοστό 84% διατρανώνοντας την κατηγορηματική αντίθεσή τους στα καταστροφικά μέτρα τρόικας και κυβέρνησης που διαλύουν το δημόσιο σχολείο και τις ζωές μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, να συνεχίσουν να συμμετέχουν σ’ αυτό τον δίκαιο αγώνα ώστε και τις επόμενες μέρες η συμμετοχή στην απεργία να είναι ακόμη μεγαλύτερη! Να διαψεύσουμε εκείνους που υποτιμητικά αναφέρονται στις αντοχές μας και την αγωνιστική μας διάθεση, που τις θεωρούν ανύπαρκτες! Καλούμε τους συναδέλφους μας, που είδαν με επιφύλαξη την κινητοποίησή μας να συμπαραταχθούν μαζί μας. Έχουμε καθήκον να συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα  για να εξασφαλιστεί το δημόσιο σχολείο που αξίζει στους μαθητές μας και για να σταματήσει η συνεχιζόμενη με αμείωτους ρυθμούς κοινωνική κρίση. Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες, που είναι άλλωστε κοινές για όλους. Ή τουλάχιστον για την πλειονότητα. Όμως πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς. Πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει ν’ αντέξουμε προκειμένου να ζήσουμε!

-       Τρίτη 17/9 θα βρεθούμε και πάλι στις πλατείες του Κιάτου (Πλ. Ελευθερίας) και Ξυλοκάστρου μετά τις 10 πμ με το ταμπλό μας, το τραπεζάκι με το υλικό μας, το οποίο θα μοιράσουμε στους διερχόμενους, τα καταστήματα και τις υπηρεσίες.
-       Τετάρτη 18/9
o       θα λάβουμε μέρος στο πανδημοσιουπαλληλικό συλλαλητήριο στην Αθήνα με λεωφορείο που θα μισθώσει η Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας. Η αναχώρηση θα γίνει στις 9.30 πμ απέναντι από τη Ρουβέρα (περιοχή Σύθα) στο Ξυλόκαστρο και στις 10 πμ κάτω από το δικαστήριο στο Κιάτο.
o       Στις 7.30μμ θα υπάρξει συνάντηση στο κέντρο νεότητας Ξυλοκάστρου και στο 1ο Γ/σιο Κιάτου με γονείς και άλλους φορείς (δασκάλους, εργαζόμενους δήμων, εργαζόμενους ΙΚΑ, εμπορικούς συλλόγους κλπ) για αναζήτηση μορφών κοινής δράσης και αλληλεγγύης.
-       Πέμπτη 19/9 συνεχίζουμε την επαφή μας με τον κόσμο και τους συναδέλφους. Μετά τις 12 θα γίνει ανοιχτό ΔΣ στα γραφεία της ΕΛΜΕ. Τ’ απόγευμα στις 7 μμ θα πραγματοποιηθεί ΓΣ της Β’ ΕΛΜΕ Κορινθίας στην αίθουσα Δημαρχείου Κιάτου προκειμένου να γίνει αποτίμηση της απεργίας και για το καθορισμό της περαιτέρω αγωνιστικής μας δράσης. Σας καλούμε να δώσετε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ το παρών! Δεν πρέπει να λείψει κανένας! Η ΓΣ Προέδρων θα γίνει την Παρασκευή 20/9.
Θα σας ενημερώνουμε με συνεχή δελτία για τις πρωτοβουλίες μας και για ότι άλλο συμβεί. Και φυσικά είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες για δράσεις και εκδηλώσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ Β’ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0 σχόλια:

ΕΝ.Α. ΜΕΤΩ.ΠΟ

Copyright © 2013. All Rights Reserved.