Αναγνώστες

Από το Blogger.

Αναζήτηση

Επισκέψεις




Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ) και στο υπουργείο Οικονομικών όπως ελπίζουμε ότι και εκείνοι θα βρίσκονται αλληλέγγυοι στους αγώνες όλων των εργαζομένων σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους

48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 27 & 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
   Μετά την επιδρομή στο εισόδημα των μικρομεσαίων, των εργαζόμενων και των συνταξιούχων της χώρας μας, η Κυβέρνηση προχωρά στην αποδόμηση κάθε τι δημόσιου. Ξεπουλά την δημόσια περιουσία και διαλύει κάθε κοινωνικό αγαθό.
   Είναι ξεκάθαρες πλέον οι επιλογές τους. Θέλουν μια Ελλάδα ισχυρών και διαπλεκόμενων συμφερόντων, υποταγμένη στους διεθνείς τοκογλύφους και τον ελληνικό λαό, υποταγμένο στις μνημονιακές επιδιώξεις τους.
   Αφού πρώτα προσπάθησαν με τα ΜΜΕ και τώρα με πρόσχημα την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης  και τους οργανισμούς, προχωρούν στην συρρίκνωση και διάλυση των υπηρεσιών του Υπουργείου μας. Με την διχοτόμηση, αν όχι την διάλυση της ΓΓΠΣ, μιας κατεξοχήν υπηρεσίας, που μπορεί να προσφέρει εφόσον υπάρχει πολιτική βούληση στην πάταξη της φοροδιαφυγής, στην ιδιωτικοποίηση του Τ.Π. & Δανείων, στη διάλυση του ΓΧΚ, στην υποβάθμιση των κτηματικών υπηρεσιών και τους εν κρυπτό σχεδιασμούς , για το μέλλον των υπηρεσιών του ΓΛΚ.   Οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο Οικονομικών, όπως και οι υπόλοιποι Δημόσιοι Υπάλληλοι, βρίσκονται μπροστά στη λαιμητόμο των απολύσεων.
   Μπροστά στην αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης, που προχωρά ακάθεκτη στην υλοποίηση των πιο άγριων μνημονιακών σχεδίων, πρέπει να αντιτάξουμε την ενότητά μας και την αγωνιστικότητά μας.
   Με την συμπαράσταση όλων των εργαζόμενων, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αλλά και την αλληλεγγύη των χιλιάδων ανέργων, πρέπει να τους σταματήσουμε.
ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ 
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 27 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ .
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΣΥΟ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ &
ΩΡΑ 10.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                      Ο  Γ. Γραμματέας
                       Α. Ντούμας                                                               Ι. Μοϊάνος

0 σχόλια:

ΕΝ.Α. ΜΕΤΩ.ΠΟ

Copyright © 2013. All Rights Reserved.